Mama Café: Fit blijven met je kindje

AMSTELVEEN - Josien Gräfe van de EnergieBrigade komt op vrijdag 2 november naar het Mama Café. Zij vertelt dan hoe je fit kunt blijven tijdens en na je zwangerschap.

Josine merkte dat het voor vrouwen die moeder worden niet eenvoudig is om voldoende aandacht te besteden aan hun eigen gezondheid en energie. En dit terwijl je je energie als jonge moeder juist zo hard nodig hebt. Zodoende ontwikkelde zij een vijftal sportprogramma’s voor tijdens en na de zwangerschap. Een jaar na de start groeide het bedrijf zo hard dat het niet meer door haar alleen te managen was. Zij vond in een goede overnamepartner voor de groepsprogramma’s voor zwangeren en moeders. Sindsdien richt De EnergieBrigade zich op personal training en coaching. 

Kortom Josine is dé persoon om te vertellen over hoe we fit worden en blijven. En vooral ook hoe we ons kindje daarin kunnen betrekken. Op vrijdag 2 november v.a. 10 uur spreekt zij tijdens het Mama Café in foodbar Day.

Het Mama Café is een landelijk begrip en sinds dit jaar ook in Amstelveen. Foodbar Day op het stadsplein heeft speciaal voor het Mama Café een hoekje gereserveerd. Alle ouders en medeopvoeders kunnen langs te komen om in een informele ontspannen setting informatie met elkaar uit te wisselen.

Meer informatie en het gehele jaarprogramma is te vinden op www.jongeoudersinamstelveen.nl en op de facebook pagina van Mama Café Amstelveen.