Man met bebloede kleding gezocht na vondst lichaam Dr. Plesmansingel

AMSTELVEEN – De politie is op zoek naar een man met bebloede kleding (sportjack). Deze is vanochtend rond 11.30 uur gezien op de Dr. Plesmansingel in Amstelveen.

De man is uiteindelijk weggelopen in de richting van de Van der Hooplaan/Stadshart. Aan de Dr. Plesmansingel werd eerder vandaag rond 14.45 uur het lichaam gevonden van een 27-jarige man. Het gaat om de bewoner van het huis. De politie is gestart met een groot onderzoek en houdt ook rekening met een misdrijf.

Volgens getuigen gaat het om een lichtgetinte man van rond de 25 jaar oud, met een stevig postuur, bol gelaat, kort opgeschoren haar, rond 1.90-1.95 lang en gekleed in een donkergrijze hoody.

Heeft u deze man gezien? Of andere opvallende zaken rond de flat aan de Doctor Plesmansingel? Deel dit dan met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900- 8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. U kunt ook het onderstaande digitale tipformulier invullen.

 

Foto: VTF – Vivian Tusveld