Mystery guests bij de 11 parkentocht

AMSTELVEEN – De Amstelveense 11 parkentocht is afgelopen dinsdag weer van start gegaan met een wandeling door de Middenwaard  Hoewel het weer niet meezat, waren alle deelnemers enthousiast over de mooie natuur die Amstelveen te bieden heeft.

Bij de komende tien wandelingen, zullen er diverse mystery guests meelopen. Wethouder Rob Ellermeijer, directeur Rabobank Amstelland en Vecht Danny Moinat, oud-topjudoka Karel Gietelink, oud-directeur Sportbedrijf Dirk Landsaat & de nieuwe directeur Sportbedrijf Heleen van Ketwich Verschuur, Bewegen voor Ouderen-expert Joke Winkler, freelancejournalist Nol de Vries en  medeoprichter van het blad Helden en televisiecoryfee Frits Barend hebben allen toegezegd aan één van de wandelingen deel te nemen. Zelfs burgemeester Bas Eenhoorn probeert in zijn drukke schema een plaatsje te vinden voor een mooie wandeling.

De 11 parkentocht is er niet alleen voor ouderen. Het is een sociaal beweegmoment dat bijdraagt aan een fitheid en aan vermindering van eenzaamheid. Daarnaast wordt in 11 wandelingen duidelijk hoe mooi Amstelveen is.

De eerstvolgende 11 parkentocht is donderdag 4 oktober 14:00 uur vanuit wijkcentrum Alleman. De overige tochten vindt u op de kalender van sportstad-amstelveen.nl. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten. Elke wandeling wordt afgesloten met een kopje koffie/thee. U hoeft zicht niet aan te melden en deelname kost € 1,00 per wandeling.

Meer informatie: Mieke Regelink 088-8585104, [email protected]

Foto’s: 11 parkentocht Middenwaard