Nieuw thuis gezocht: Boris

AMSTELVEEN – Hallo, ik ben Boris. Door het overlijden van mijn baas kon ik niet meer mijn werk doen waarvoor ik ooit op het erf was gekomen. In het asiel werd ik voor het eerst aangelijnd en dat was ik niet gewend.

Nu ben ik doordat veel mensen met mij zijn gaan wandelen gewend en door veel rust en liefde zelfs een knuffelaar geworden. Wanneer ik maar denk dat ik een van “mijn” mensen ruik of denk te horen gaat mijn typische herder alarm af en sta ik op mijn achterpoten te springen omdat ik je zo graag een kopstoot lik wil geven.

Ze zoeken voor mij dan ook mensen die met me aan de slag willen. Die het als een uitdaging zien om me op te zien bloeien van hond die haast niets gewend is, naar een geweldige baas gerichte lieverd. Hoe ik in een huishouden zou passen weten ze bij het asiel ook niet helemaal. Hier ben ik kennel zindelijk. Hoe ik met de bank of kussens om zou gaan weten ze ook niet, maar mijn fleece kleedjes sleep ik maar al te graag door mijn kennel heen.

Ik ben natuurlijk gewend om op een erf te wandelen,  maar ze denken dat ik ook graag bij de baas op zijn voet zou willen relaxen.

Wil je graag meer informatie, bel of mail naar [email protected] en maak een afspraak om mij persoonlijk te ontmoeten.

Dierentehuis Amstelveen, Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen. Tel.: 088-8113440, E-mail: [email protected]