Nieuw thuis gezocht: Hipster

AMSTELVEEN – Hallo lieve kattenvrienden! Ik ben Hipster, een stoere gozer die herstellende is van een gebroken heup.

Inmiddels ben ik al een paar weken aan het revalideren na mijn operatie. Ik mag gelukkig steeds vaker en langer uit de bench, want ik moet spieren gaan kweken op mijn billen, dijbenen en onderrug. Dat is wel nodig hoor want na dat weinige bewegen kreeg ik toch wel een plat kontje en ingevallen beentjes. Ze zijn nog niet heel stevig, maar het wordt steeds beter.

Geestelijk ben ik nog steeds de dondersteen die ik altijd al was. Het is zo vreselijk saai om zoveel in de bench te verblijven. Ik haal wat kattenkwaad uit. Als ik mij verveel, te veel energie heb en geïrriteerd ben, dan bijt of sla met nagels in de handen/armen of kuiten. Ik ben nu eenmaal graag bezig. Ik hou van zoekspelletjes (snoepjes zoeken die verstopt zitten in een voerbal), achter een touwtje aanrennen vind ik te gek en tikkertje op de trap vind ik geweldig (mijn tikkie is soms wat heftig). Alleen dat spelen mag natuurlijk nog niet zo lang vanwege mijn revalidatie.

Zo af en toe een aai over mijn bol vind ik hemels. Eten doe ik graag en ik kom soms ook even kijken wat er op de mensenborden ligt, stelen doe ik niet (hier in ieder geval niet, blijft nog bij kijken)

Zoals te lezen wacht ik nog steeds op een eigen thuis en een eigen baasje. Zoekt u een stoere, leuke, maar ondeugende kater? Een kater die nog 1 ding op zijn verlanglijstje heeft staan? Namelijk een afgesloten tuin, want een keer een vermoedelijke aanrijding met een auto is wel even genoeg. Neem dan contact op met het dierentehuis.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, 1183 TM Amstelveen
Contact: 088-8113440 of [email protected]