Nostalgische, muzikale voorstelling ‘Rot op met die geraniums!’

AMSTELVEEN – Het tijd voor een nostalgische, muzikale reis naar de jaren vijftig en zestig tijdens de première van het muziekconcert Rot op met die geraniums! op zaterdagavond 13 oktober in Schouwburg Amstelveen. De legendarische Motions-zanger Rudy Bennett, acteur/schrijver Maarten Spanjer en presentator Arno Smit nemen het publiek samen met een liveband mee terug naar toen.

Rudy Bennett, Maarten Spanjer en  Arno Smit nemen het publiek samen met een liveband mee naar de nostalgische jaren ’50 en ’60 aan de hand van aanstekelijke, herkenbare hits uit die tijd. Soms om naar te luisteren, soms om lekker mee te zingen. De livemuziek wordt gelardeerd met enkele korte verhalen, herinneringen en foto’s. Rode draad: de opstandigheid van de ‘bofkontengeneratie’. Eigenwijs in de nozemtijd, opstandig in de swinging sixties. Al met al is het de heren aardig gelukt om niet aan allerlei ‘burgerlijke’ verwachtingspatronen te voldoen. En nu? Gaan ze nu als pensionado’s achter de geraniums zitten? Nee hoor: Rot op met die geraniums! Het publiek is van harte uitgenodigd om naar de voorstelling gekleed te komen zoals ze er in de jaren ’50 en ’60 uitzagen of eruit hadden willen zien. Deze dresscode is uiteraard niet verplicht, maar is zeker sfeer verhogend.

Zaterdagavond 13 oktober, aanvang 20.00 uur. Meer informatie en het bestellen van entreebewijzen: www.schouwburgamstelveen.nl.