Poëzie café: Over afscheid gesproken

  Het is weer bijna de laatste donderdag van de maand en dus… tijd voor een maandelijkse portie verse gedichten. Deze avond kunnen eigen gedichten voordragen worden of het werk van iemand anders. Het thema is deze keer ‘over afscheid gesproken’.

Geen gedicht dat niet gehoord wil worden. Leen de dichters uw oor of draag zelf voor. Alleen komen luisteren kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom. Raak geïnspireerd door de poëzie van misschien wel een wildvreemde. Nieuwsgierigen en liefhebbers komen zo dichter bij elkaar. Een avond om je te laten verrassen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl o.v.v. Poëzie café 25 oktober. Bellen mag ook: 020-6414126. Luisteraars mogen zo aanschuiven. Poëziecafé: over afscheid gesproken 25 oktober 2018, van 19:30 tot 21:00 uur | Venstra Café De toegang is gratis.