Politie zoekt tips over inbrekers Specht in Bovenkerk

AMSTELVEEN – De politie is op zoek naar twee mannen die er van worden verdacht in de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 augustus 2018 te hebben ingebroken in een woning aan de Specht in Amstelveen (Bovenkerk). De inbraak zou rond 04.30 uur hebben plaatsgehad en er zijn een kluis en tas meegenomen.

Van de inbraak zelf zijn geen beelden, maar de camera van een buurman heeft wel opnames gemaakt van twee verdachten, vlak voor en vlak na de inbraak. Dit zijn twee mannen met kort, donker haar, een normaal postuur en zij worden tussen de 20 en 30 jaar oud geschat. De ene verdachte is langer dan de ander. Allebei de mannen droegen donkere kleding en donkere schoenen. Op de beelden vlak voor de inbraak zijn ze zonder spullen te zien, even later lopen ze weg met een tas en een box met een kleed erover.

Het rechercheteam wil graag weten wie deze twee verdachten zijn. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het het tipformulier in.

Foto’s: politie