Rondleiding Marja de Boer Lichtveld in Van der Togt

 Op de laatste dag van haar tentoonstelling – zondag 7 oktober 2018 – geeft Marja de Boer Lichtveld om 15.00 uur een instaprondleiding in Museum Jan van der Togt. De ruim 80 getoonde werken van het Amstelveense kunstenaarsduo Frans en Marja de Boer Lichtveld, waaronder sculpturen, gouaches en reliëfs, maken de tentoonstelling tot een reis door de tijd. Waar het begon met collages en kinetische objecten in de jaren ’60 en ’70, ontstonden er strakke roestvrijstalen beelden in de tachtiger jaren en kleurrijke sculpturen in de openbare ruimte vanaf de jaren ’90 tot in de 21ste eeuw.

Atelierroute Amstelveen
Museum Jan van der Togt organiseert op zaterdag 6 en zondag 7 oktober, in het kader van de Atelierroute Amstelveen, nog meer activiteiten. Op beide dagen zijn van 11.00 – 17.00 uur de ateliers van Jan Verschoor en Rob Brünnmayer in het voormalige schoolgebouw aan de Dorpsstraat 38 te bezoeken, net als het Museumhuis aan de Dorpsstraat 44. En in het naastgelegen educatieatelier van het museum, zijn wandreliëfs – bestaande uit honderden kleurrijke poppetjes – van kunstenaar Leo Koolen te zien.

Museum Jan van der Togt, Dorpsstraat 50, 1182 JE  Amstelveen. Tel.: (020) 641 57 54. 
www.jvdtogt.nl

Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur