Rookruimte P60 moet verdwijnen

 GroenLinks en VVD hebben tijdens de Commissie Burger & Samenleving van 17 oktober jl. gezamenlijk vragen gesteld over de rookruimte in P60. Wethouder Raat heeft in zijn antwoord laten weten dat hij al overleg heeft gehad met P60 en de rookruimte moet verdwijnen. VVD en GroenLinks zijn blij met deze toezegging.

“De flinke rookruimte is gelegen op een van de beste plaatsen in de concertzaal van P60. Dit is een vreemde boodschap naar de jongeren die P60 bezoeken,” aldus Bas Zwart (VVD). Tijdens het recente concert van De Dijk deelde zanger Huub van der Lubbe zelfs zijn verbazing hierover met het publiek. Ilika Polderman (GroenLinks) voegde hieraan toe: “We zijn blij dat zowel P60 als de wethouder inzien dat de rookruimte in P60 moet verdwijnen. Dit is een mooie stap richting een rookvrije generatie.”