Terugkijken: BV Amstelveen op de Dag van de Duurzaamheid

De talkshow BV Amstelveen stond op 10 oktober in het teken van de Dag van de Duurzaamheid. Vanuit de bibliotheek op het stadsplein praten Matthijs den Hollander en Frans Huissen met hun gasten over alle facetten van dit boeiende thema.

Naast muziek en de vaste columnist Ds. Werner Pieterse is er een keur aan gasten: Joos Ockels van Happy Energy, de energiecommissaris Ruud Koornstra, Maurits Groen, de Amstelveense wethouder Floor Gordon en vele anderen. Bekendmaking van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en “duurzaamheid-scan door twee Amstelveense schoolgemeenschappen”

Deze uitzending wordt herhaald televisie.

Donderdag 25 oktober, vrijdag 26 oktober, zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober, alle dagen om 16:00, 20:30 en 22:30.

Ziggo 42 – T-mobile 806 – KPN, XS4ALL, Telfort 1380