The best of Arie en Silvester in Griffioen

AMSTELVEEN - De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze best of show komen Arie en Silvester nog eenmaal. De show is dinsdag 16 oktober te zien in cultuurcentrum Griffioen.

Alle onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan als vanouds te keer. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard de grond in getrapt. Alsof het nooit anders is geweest. Kortom: Oude wijn door oude zakken. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Dinsdag 16 oktober, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen