Tobo en AH Maalderij halen €2.675 op voor Urbanuskerk

AMSTELVEEN – Toneelgroep Tobo heeft in samenwerking met de Albert Heijn aan de Maalderij een bedrag van €2.675 euro opgehaald voor het herstel van de Urbanuskerk. De cheque met het mooie bedrag werd maandagavond overhandigd aan Clem Venne van Stichting Vrienden van de Urbanus.

Tijdens de voorstellingen ‘Er valt een traan op de tompoes’ verkocht Tobo de tompoezen in de pauze. De gebakjes waren door de AH gedoneerd. Op de dagen van de Tobo-voorstellingen waren de tompoezen tevens bij het filiaal aan de Maalderij te koop. Ook hier ging de opbrengst geheel naar de wederopbouw van de Urbanus.

“Bovenkerk is een kilootje aangekomen en mag nu weer op dieet… maar de opbrengst was dan ook geheel voor de Urbanuskerk. Aan iedereen die heeft meegegeten: dank je wel! Het geld wordt meer dan goed besteed,” aldus de initiators achter de actie.

Op de foto vlnr: Yvonne Copini, Gert Lutke Schipholt en Lia Donicie van Toneelgroep TOBO, Clem Venne van de Urbanuskerk en Dave Mazzavillani van Albert Heijn Maalderij.