Twee weken werkzaamheden aan Max Havelaarlaan

AMSTELVEEN – Vanaf maandag 29 oktober tot en met vrijdag 16 november worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de asfaltverharding van de Max Havelaarlaan en delen van de Camera Obscuralaan.

In verband met de bereikbaarheid van de woningen en bedrijven worden de werkzaamheden in drie fasen uitgevoerd: fase 1 Camera Obscuralaan-Noord (huisnummers 390-606), fase 2 Max Havelaarlaan-Noord (huisnummers 435-661), fase 3 Max Havelaarlaan-West (huisnummers 1-431).

Tijdens de werkzaamheden dient men rekening te houden met verkeershinder. Doorgaand verkeer via De Evenaar blijft tijdens de uitvoering mogelijk. Het verkeer dient de aangegeven omleidingen te volgen. Voor meer informatie kijk op Werk in uitvoering bij Bankras/Kostverloren.

Foto: google maps