Veldritten Nesser Cross en Ouderkerker Cross in november

NES A/D AMSTEL & OUDERKERK A/D AMSTEL – Volgende maand kunnen veldrijders en mountainbikers weer twee keer aan de bak in plaatselijke veldritten. De 9e Ouderkerker Cross vindt dit jaar plaats op zondag 25 november, maar op zondag 4 november wordt ook al de Nesser Cross gereden.

In Nes aan de Amstel kunnen de crossers de eerste zondag van november al hun hart ophalen op een route door het dorp, over en langs de Ringdijk en het parkje achter de kerk. De jeugdploeg start in Nes om 13.00 uur en dan kan ook de plaatselijke jeugd van start. Om 14.00 uur start daarna de 40+ klasse; en de dag  wordt even na 15.00 uur afgesloten door de renners van 15-39 jaar, en de dames. Inschrijven en omkleedgelegenheid is er in het Dorpshuis in Nes. Uiteraard zijn alle regionale favorieten in Nes aan de Amstel aanwezig.

De Nesser Cross en de Ouderkerker Cross maken onderdeel uit van de veelbezochte Amsterdamse Crosscompetitie: een serie van 12 wedstrijden in de regio Groot-Amsterdam waarin menig Amstelrenner goed scoort. Meer informatie: www.wtcdeamstel.net.