Vermist: 82-jarige Amstelvener Sjaak van den Berg

AMSTELVEEN – Sinds dinsdag 30 oktober wordt de 82-jarige Amstelvener Sjaak van den Berg vermist. Sjaak is vanaf zijn woning aan de Van Heuven Goedhartlaan in Amstelveen vertrokken in zijn voertuig, een Suzuki wagon R voorzien van kenteken 05-JT-KG. Hij moest het relatief korte ritje maken naar verzorgingstehuis Groenelaan om zijn vrouw te bezoeken. Hij is echter nooit bij zijn vrouw aangekomen en sindsdien ook door niemand meer gezien.

Zijn kleding is kleding is onbekend maar vermoedelijk droeg hij een donkere jas.

Profiel:
Voornaam: Jacobus Peter Maria
Roepnaam: Sjaak
Naam: Sjaak van den Berg
Geboortedatum: 14-08-1936
Huidige leeftijd: 82
Lengte: 160 cm
Haarkleur: Kaal
Oogkleur: Blauw-groen
Geslacht: man

Heeft u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.