Vierde Wandel Challenge in aantocht

AMSTELVEEN – Bewegen is goed voor lichaam en geest. Maar alle begin is moeilijk. Daarom organiseert Atletiekvereniging Startbaan in samenwerking met Sportbedrijf Amstelveen en Amstelland Zorg zaterdag 3 november een Wandel Challenge.

Wandel Challenge
De Wandel Challenge is een makkelijke manier om een stap te nemen naar regelmatig bewegen. Wandelen kan namelijk altijd en overal. De challenge wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en vindt plaats in het Amsterdamse bos.

U wandelt in uw eigen tempo door het mooie Amsterdamse Bos. Er staan een aantal verzorgingsposten langs de wandeling voor u klaar. De start en finish zijn bij de Atletiekvereniging Startbaan 1A, Startbaan Amstelveen. U kunt tot 15:30 uur finishen.

Starttijden en afstanden
20 km               10.00 – 10.30 uur
10 km              11.00 – 11.30 uur
5 km                12.00 – 12.30 uur

Kosten
Deelname kost € 7,50 (betalen aan de start).

Meer informatie en aanmelden
Aanmelden kan tot 1 november bij Wil Koot voorzitter@av-startbaan.nl.