Zeemeerminnen geven les in De Meerkamp

AMSTELVEEN – Altijd al zeemeermin willen worden? Vanaf 31 oktober zijn er in zwembad De Meerkamp om 18:00 uur zeemeerminnen te zien. Deze zeemeerminnen hebben aan het zwembad verteld een selecte groep van 10 kinderen les te willen geven. Deze kinderen moeten tussen de 6 en 14 jaar oud zijn en ook zeemeermin willen worden. 

Zeemeerminnen geven les
Zeemeermin worden is niet makkelijk. Behalve dat je moet leren om met een vissenstaart in en uit het water te komen, moet je natuurlijk ook snel en vooral ook elegant kunnen zwemmen. Daarom zijn er drie diploma’s die je moet halen voordat je jezelf écht een zeemeermin mag noemen. Om zeemeermin te worden moet je bovendien eerst je C-diploma halen. De zeemeerminnen toveren je helemaal om tot leerling zeemeermin, je hoeft daarvoor niets mee te nemen. Heb je zelf al een vissenstaart? Dan mag je die natuurlijk wel meenemen.

Dag, tijd en kosten
De lessen zijn op woensdag van 18.00-19.00 uur. De eerste les start op woensdag 31 oktober. Als je naar de gevorderden groep gaat, zal de tijd veranderen. Voor het gevorderden programma, zul je bovendien zelf een vissenstaart moeten kopen. Zeemeerminnen moeten ook eten, de lessen kosten daarom € 47,- per maand, wil je de les blijven volgen dan moet het abonnement aansluitend verlengd worden.

Voorverkoop
De Meerkamp verwacht dat er veel kinderen zijn die zeemeermin willen worden. Om teleurstellingen te voorkomen, worden de abonnementen op de zeemeerminlessen in de herfstvakantie vanaf maandag 22 oktober 9.00 uur verkocht. De zeemeerminnen zullen op de website van De Meerkamp en op Facebook, Twitter en Instagram aangeven wanneer de tien abonnementen verkocht zijn. Het is mogelijk om op de wachtlijst gezet te worden voor de volgende beginnersgroep.