Amstelveense judoka Tsjkadoea naar The Hague Grand Prix

AMSTELVEEN – Vorige maand won de Amstelveense topjudoka Tornike Tsjkadoea nog goud tijdens de Grand Prix in Cancun. Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november staat de 22-jarige Amstelvener samen met de absolute judotop op de mat tijdens The Hague Grand Prix. De Sportcampus Zuiderpark in Den Haag is voor de tweede keer het decor voor dit toernooi. Het toernooi maakt deel uit van de IJF World Tour en behoort daarmee tot de vijftien belangrijkste evenementen in het internationale topjudo.

In totaal gaan 450 judoka’s uit meer dan 65 landen op jacht naar eremetaal en belangrijke punten voor de Olympische Spelen 2020.
Op The Hague Grand Prix kun je topjudo op het allerhoogste niveau ervaren, het TeamNL ontmoeten en de Amstelveense topjudoka Tornike Tsjkadoea aanmoedigen. Daarnaast kun je zelf deelnemen aan een gratis clinic van olympisch kampioen Mark Huizinga en topjudoka Frank de Wit.
Ga naar www.thehaguegrandprix.nl voor meer informatie en tickets.