Amstelveense Nien Besselink in halve finale Ouderen Songfestival

AMSTELVEEN – De Amstelveense Nien Besselink staar in de halve finale van het Ouderen Songfestival 2018. Met haar vertolking van Zwartbessie (Annie M.G. Schmidt) wist ze de jury van de voorronde, die in Groningen werd gehouden, te overtuigen.

Zondagmiddag 11 november maakt Besselink haar opwachting in de halve finale in het Posthuis Theater te Heerenveen. Komt ze ook door deze ronde, dan staat ze op 8 december in de Grande Finale in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Ze zal dan worden begeleid door het Ouderen Songfestival Orkest onder leiding van Kees van Zantwijk.

Nien Besselink heeft al eerder in de finale gestaan. Afgelopen zomermaanden trok ze met de Tour de Chant (een tournee door finalisten van het Ouderen Songfestival van voorgaande jaren) langs Amsterdamse ontmoetingscentra voor ouderen.

Voor toegangskaarten en informatie zie www.ouderensongfestival.nl