Benefietconcert Amstel Gospel Choir voor Urbanuskerk

AMSTELVEEN – De International School of Amsterdam in Amstelveen krijgt zaterdag 1 december een winters decor. The Amstel Gospel Choir geeft daar dan een benefietconcert voor de wederopbouw van de Sint-Urbanuskerk Amstelveen. Er wordt niet een, maar wel twee benefietconcerten gegeven. The Amstel Gospel Choir doet dit in samenwerking met de International School of Amsterdam. De opbrengst komt ten goede aan de wederopbouw van de kerk.

The Amstel Gospel Choir Benefietconcert belooft een muzikaal hoogtepunt te worden, een memorabele winterdag vol vreugde, liefde en kracht. Uiteraard ontbreken de grote favorieten zoals Joyfull Joyfull, Joy to the World en de betoverend mooie Oh Holy Night niet. Maar de liefhebbers van The Amstel Gospel Choir mogen zich ook verheugen op een selectie nieuwe nummers.

De International School of Amsterdam (ISA) ligt aan de Sportlaan 45. De concerten worden gehouden van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur Een entreekaartje kost €12,50 en is inclusief 1 consumptie in de pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.amstelgospel.nl