Cabaretvoorstelling Paulien Cornelisse in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN -  Paulien Cornelisse speelt haar cabaretvoorstelling ‘Om mij moverende redenen’ op dinsdag 27 november in Schouwburg Amstelveen. In deze voorstelling kijkt Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Wat is er bijvoorbeeld aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? Waar zit de ‘meelulspier’? En hoe zit het met het gevoelsleven van een korstmos? In haar vierde voorstelling, Om mij moverende redenen, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom. Een cabaretvoorstelling zoals we dat van Paulien gewend zijn. Met originele humor, een prettig gekantelde blik en geestige taalkronkels. Trouw, Volkskrant, AD en de Theaterkrant waardeerden de voorstelling unaniem met vier sterren.

Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, en ‘De verwarde cavia’.

Dinsdag 27 november, aanvang 20:00 uur. Meer informatie en kaarten: www.schouwburgamstelveen.nl