De Partizanen treden op in Griffioen

AMSTELVEEN - In 2013 wonnen Thomas Gast en Merijn Scholten het Leids Cabaret Festival 2013. Hun debuutprogramma De Partizanen werd in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop en sinds vorig jaar zijn zij de huiscomedians van DWDD. Op donderdag 6 december zullen zij u in cultuurcentrum Griffioen op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich.

Over de voorstelling
Lieve Partizaniër / beste geïnteresseerde,

Op het moment van schrijven duurt het nog een jaar voordat u naar dit optreden kunt gaan kijken. In een jaar kan veel gebeuren. En wij houden niet van valse beloftes. We houden het dus kort.

Belofte 1: Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling.

Belofte 2: Wij gaan er alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen. Wij zullen u kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich. We zien u graag!

Thomas en Merijn (De Partizanen)

Donderdag 6 december, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen