Fiets laten controleren op veiligheid in De Meent

 In samenwerking met VVN Amstelveen Amstelland houdt ontmoetingscentrum De Meent een “Fiets oké” dag. Zaterdag 15 december a.s. van 12.00 tot 17.00 uur kunt u uw fiets laten controleren op een aantal punten om veilig het verkeer in te gaan. In deze donkere dagen is er natuurlijk speciale aandacht voor de verlichting. Na inspectie krijgt u een kaart waarop de eventuele aandachtspunten staan. Is de fiets helemaal in orde, dan krijgt u daarnaast ook een “oké” sticker. De eerste 50 bezoekers krijgen tevens een gratis fietsverlichtingsset. De actie is vooral bedoeld voor kinderen. In dat verband zijn leerlingen via de Pionier, De Schakel en de Willem Alexanderschool benaderd. Maar natuurlijk zijn ook andere kinderen, ouders en grootouders van harte welkom!

Zaterdag 15 december, van 12.00 tot 17.00 uur. Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3, 1188 AM Amstelveen.