ISH Dance Collective met interactieve voorstelling in Griffioen

AMSTELVEEN – In Listen Up! door ISH Dance Collective wordt al het geluid live geproduceerd door drie stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Woensdagmiddag 14 november kun je de voorstelling bijwonen in cultuurcentrum Griffioen.

Beatboxer, danser en theatermaker Abdelhadi Baaddi ontwierp een interactieve voorstelling in de vorm van een hoorspel. Eentje zoals je die vroeger op de radio hoorde. Abdel is geïnspireerd door het bekende hoorspel op de radio in 1968 War of the Worlds. In Listen Up!wordt al het geluid live geproduceerd door drie stemkunstenaars en zijn de keuzes van het publiek bepalend voor het verloop van de voorstelling. Versterkt door vooruitstrevend 4D geluid zullen vocale soundscapes, effecten en muzikale composities het decor zijn van een uitdagende voorstelling vol vragen. Wat als jij het voor het zeggen had? Hoe zou de wereld eruitzien? Weet je echt zeker dat je deze keuze wilt maken?

Woensdag 14 november, aanvang 15.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen