Kindervoorstelling ‘Mevrouw Groen en de plastic soep’ in de bieb

AMSTELVEEN – Al het plastic dat wij ooit hebben gemaakt bestaat nog steeds. In de oceanen dobbert een grote brei van plastic, ook wel bekend als de plastic soep. Die plastic soep troep is inmiddels al 34 keer zo groot als Nederland en zal niet verdwijnen tenzij wij daar zelf iets aan doen. De leerzame en fantasierijke kindervoorstelling ‘Mevrouw Groen en de plastic soep’ is op zaterdag 17 november te zien in Bibliotheek Stadsplein Amstelveen.

De voorstelling Mevrouw Groen gaat over het genieten van de natuur, het horen van de vogels, het zien van kleuren, en de sensatie van het bellenblazen. Mevrouw Groen neemt de kinderen in het publiek mee op reis over land en door zee. De kinderen mogen meehelpen om samen de troep van de plastic soep op te ruimen. Een leuke en leerzame voorstelling van Liëla Rigter die het concept bedacht en zelf mevrouw Groen speelt. Een leerzame en fantasierijke kindervoorstelling voor iedereen maar in het bijzonder voor kinderen van 3 t/m 8 jaar.

Kindervoorstelling ‘Mevrouw Groen en de plastic soep’ op zaterdag 17 november van 11:00 tot 11:45 uur. Bibliotheek Stadsplein Amstelveen. Leeftijd 3 t/m 8 jaar. Kaartjes via de website van de bibliotheek www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland Bibliotheken. Kosten: €4 (leden), €8 (niet-leden).