Laatste kaarten Marc-Marie Huijbregts in Schouwburg Amstelveen

 Hoe was 2018? Waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe? Wat was het hoogtepunt, het dieptepunt, het meest onverwachte of de grootste tegenvaller van het jaar? Misschien moet je er zelf ook maar eens over nadenken, want het zou zo maar kunnen dat het je door Marc-Marie Huijbrechts gevraagd wordt tijdens de voorstelling. Maandag 19 november is hij met de voorstelling ‘Oudejaars 2018 – Onderweg naar morgen’ te zien in Schouwburg Amstelveen. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Na jaren van persoonlijke soloprogramma’s gaat hij in 2018 voor het eerst deze bijzondere uitdaging aan. Graag zelfs! Marc-Marie verheugt zich erop het jaar samen met het publiek nog eens op een rij te zetten in zijn Oudejaars 2018 – Onderweg naar morgen. En hem kennende, wordt het een route vol zijpaadjes en verrassende wendingen.

Maandag 19 november, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen