Ladies morning en night met film ‘All you need is love’

AMSTELVEEN – Cinema Amstelveen vertoont op woensdag 28 november de film ‘All You Need Is Love’ drie maal in het kader van de Ladies Morning & Night. Een Ladies Morning & Night  in Cinema Amstelveen betekent een ontspannende ochtend of avond uit met vriendinnen. Samen een filmpje pakken en na afloop onder het genot van een drankje, een hapje en een goodiebag nog even verder bijpraten.

Over de film: Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Regie: Will Koopman. Met: Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge.
Overig: Romantiek | komedie | 105 min. | NL 2018. Kijkwijzer: 

Woensdag 28 november, aanvang 10.00 uur, 18.45 uur en 21.15 uur. Meer informatie: Cinema Amstelveen.