Nieuw thuis gezocht: Mavi

AMSTELVEEN – Hallo! Ik ben Mavi, een ontzettend lieve hond van ongeveer 8 jaar oud. Ik ben gek op aandacht, knuffels en leuke dingen ondernemen.

Van lange wandelingen en naast de fiets meerennen kan ik enorm genieten. Ik wandel braaf mee aan de lijn en ken de basis-commando’s goed. Spelen met een bal of stok en aandacht, heerlijk! Maar, rustig binnen liggen met een lekker bot waardeer ik ook enorm. Ik kan ook mee in de auto. Als ik dan toch eens niet mee op pad kan, kan ik ook alleen thuis blijven.

In het begin, als ik mensen nog niet zo goed ken, ben ik soms wat afwachtend en wil ik nog wel eens blaffen. Zodra ik je vertrouw is dit over. Kinderen vind ik toch wel erg spannend, daarom plaatsen mijn verzorgers mij niet bij een baasje waar ook kinderen wonen.

Ik heb wel wat last van mijn oren. Door een bacterie in mijn linker oor is mijn linker oorbuis verwijderd. In mijn rechter oor moet ik daarom om de dag een speciale zalf krijgen. Dit moet serieus en goed (diep) gedaan worden, omdat anders de kans groot is dat ik naar de dierenarts moet om ook mijn rechter oorbuis te laten verwijderen. Met de zalf is het probleem goed onder controle te houden. Alleen het insmeren vind ik niet zo leuk en daar wil ik nog wel eens bij tegenstribbelen. Een extra paar handen om mij vast te houden kan soms wel makkelijk zijn.

Kunt u mij die fijne warme mand bieden? Neem dan contact op met het dierentehuis.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12, Amstelveen
Tel.: 088-8113440
E-mail: [email protected]