Poëziecafé: Voeding en Verleiding

 Het is weer tijd voor de maandelijkse portie verse gedichten. Donderdagavond 29 november kunt u een eigen gedicht voordragen of werk van iemand anders. Inspireert voeding jou tot het schrijven van een gedicht? Het thema deze maand is Voeding en Verleiding en sluit aan op de landelijke campagne Nederland Leest.

Geen gedicht dat niet gehoord wil worden. Alleen komen luisteren kan natuurlijk ook. Iedereen is welkom. Een avond om je te laten verrassen. Raak geïnspireerd door de poëzie van misschien wel een wildvreemde. Nieuwsgierigen en liefhebbers komen zo dichter bij elkaar. Iedere laatste donderdag van de maand organiseren de Bibliotheek Amstelland en Libris Venstra een Poëziecafé met afwisselende thema’s.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via info@debibliotheekamstelland.nl o.v.v. Poëzie café 29 nov. Luisteraars mogen zo aanschuiven.

Donderdag 29 november, van 19.30 tot 21.00 uur. Poëziecafé: Voeding en Verleiding, Boekhandel Libris Venstra, Stadsplein 102A .