Politie zoekt daders brute straatroof Rosa Spierlaan Westwijk

AMSTELVEEN – De politie onderzoekt een gewapende straatroof op een man, een vrouw en een kind. Deze vond plaats op maandagavond 26 november 2018 op de Rosa Spierlaan.

Rond 20.40 uur stapten een man en vrouw -met in een buggy hun kind- uit metro 51 bij de halte Spinnerij. Ze steken vanaf de metrohalte het bruggetje en de Hammerskjöldsingel over en slaan dan links af richting de Rosa Spierlaan. Daar beroven twee mannen hen van meerdere tassen. De daders dreigen daarbij met een mes en vermoedelijk een pistool.

De daders, donker getint en gekleed in een donker trainingspak met capuchon, zijn na de beroving weg richting Hammerkjöldsingel gerend. De gewaarschuwde politie stelde direct na de melding een onderzoek in de omgeving in, maar van de daders ontbreekt ieder spoor.

Heeft u informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan beeldmateriaal via het tipformulier ter beschikking stellen van de politie.