Utopianen Mike en Adriaan komen naar SBS6 Kerstparade

AMSTELVEEN – Zoals bekend wordt 22 december de SBS6 Kerstparade in Amstelveen gehouden. Een bonte verlichte stoet trekt dan door het Stadshart en op enkele praalwagens zullen ook tv-sterren van SBS6 staan. De grote namen moeten nog worden bekendgemaakt, maar vaste volgers van het programma Utopia 2 melden al (semi-)bekende Nederlanders. Dat zijn deelnemers Mike en Adriaan.

Enkele dagen geleden kregen de inwoners van Utopia een brief waarin werd gevraagd om twee mensen uit te kiezen die Utopia 2 kunnen vertegenwoordigen tijdens de Kerstparade. Uiteindelijk viel de keuze op Mike en Adriaan. Beiden zijn Utopia-bewoners van het eerste uur. Mike heeft zich in het programma ontpopt als een van de grote aanjagers van bouwprojecten en Adriaan probeert vooral om het vegan-gedachtegoed te verspreiden.

Foto/screenshot Utopiatv.nl: Adriaan (links) en Mike.