Wekelijks Zonnecafé in Zonnehuis De Luwte

AMSTELVEEN - Heeft u zin in gezelligheid? In het gezellige restaurant Zoelte in Zonnehuis De Luwte is vanaf 18 november elke zondag van 14.00 tot 16.00 uur een buurtborrel. Buurtgenoten, bewoners van het verpleeghuis en hun familie: iedereen is welkom voor een drankje en een borrelhapje.

Behoefte aan gezelschap en gezelligheid<
Zonnehuis De Luwte en het team van de Amstelveense organisatie Positief Samen vonden dat het in de wijk ontbreekt aan een fijne plek voor mensen die behoefte hebben aan gezelschap en gezelligheid. Een plek om anderen te ontmoeten, een spelletje te doen, een praatje te maken; een plek waarvan je weet dat er leuke mensen zijn en je je zal vermaken. Ook voor de verpleeghuisbewoners en hun familieleden is het Zonnecafé een plek voor wekelijkse gezelligheid.

Zondag 18 november opent het Zonnecafé voor het eerst de deuren in Zonnehuis De Luwte. Daarom is het eerste drankje dan gratis!
Het Zonnecafé is er voor u. Dus heeft u ideeën, wensen of interesses kom langs en laat het weten aan de organisatie.

Meer informatie: Stuur een berichtje naar Yvonne Breuker van Positief Samen op [email protected] of bel 06 383 36 883.