Familievoorstellingen tijdens de kerstvakantie

AMSTELVEEN – Schouwburg Amstelveen presenteert in de kerstvakantie een boordevol programma voor de hele familie. Om alvast in de stemming te komen tipt het theater de volgende uitjes.

Op tweede kerstdag, woensdag 26 december om 15.00 uur, nemen Angela Schijf en de acht musici van het Vivaldi Consort ouders en kinderen mee op een avontuurlijke reis, dwars door De Vier Jaargetijden, naar een sprookjesachtige wereld vol avontuur. Kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Voor iedereen vanaf 6 jaar.

Op donderdag 27 december is het tijd voor What a Wonderful Christmas, een jazzy kerstavond vol gouden hits van o.a. Nat King Cole, Frank Sinatra en Louis Armstrong met The Legends ft. Michael Varekamp. Zangeres Esther Hart is speciale gast, zij brak landelijk door toen ze Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Tijdens de kerstvakantie zijn er ook veel leuke voorstellingen en films voor de jeugd geprogrammeerd. Zoals op woensdag 19 december de films De Grinch, De Fabeltjeskrant en het grote dierenbos en Ralph breaks the internetSprookjessprokkelaar de musical (6+) van de Efteling naar het boek van Paul van Loon sluit de kerstvakantie af zondag 6 januari.

Kijk op www.schouwburgamstelveen.nl/kerstvakantie voor meer informatie.