Gezocht: gitaristen en zangers voor wereldrecordpoging

AMSTELVEEN – Amstelvener Michel Penterman gaat zaterdag 22 december in het kader van Serious Request proberen het wereldrecord indoor kampvuurliedjes op gitaar spelen en zingen te vestigen. De recordpoging wordt gehouden in een tent bij Day Foodbar op het Stadsplein om 19.00 uur, dus vlak na de Kerstparade van SBS.

Voor de recordpoging is online-gitaarleraar Penterman nog op zoek naar enthousiaste gitaristen en zangers. Beginner of gevorderd, maakt niet. Iedereen is welkom wat Penterman betreft: “Als je een gitaar hebt, ben je welkom. Wie op mijn site kijkt, kan overigens alvast oefenen. Want we spelen natuurlijk wel veel kerstliedjes. Als je alleen wilt zingen ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd.”

Penterman vraagt aan iedereen die wil meedoen aan de recordpoging om 18.30 uur te verzamelen bij Day tegenover de Kerstmarkt. Het geld dat de recordpoging gaat opbrengen gaat naar Serious Request. Meer informatie is HIER te vinden.