Kerstinzameling voor de asieldieren

AMSTELVEEN – Deze week geen ‘nieuw thuis gezocht’ maar aandacht voor alle asieldieren. Veel dieren die de afgelopen tijd in het dierentehuis verbleven kunnen gelukkig de feestdagen doorbrengen in een nieuw thuis bij een nieuwe baas. Helaas zijn er nog meerdere honden en katten die de kerstdagen in het dierentehuis doorbrengen. Om hen extra te verwennen heeft het dierentehuis een verlanglijstje gemaakt.

De honden kunnen blij gemaakt worden met grote kongs, denkspelletjes, functionele jassen, behendigheidsonderdelen en hypoalergenic blikvoer van Royal Canin.

Voor de katten ontvangt het dierentehuis graag kitten kattenbakken met een lage instap, snuggle kat (met hartslag) voor moederloze kittens,Relexocat smart music voor katten met gedragsproblemen, grote krabpalen, speeltjes met catnip, kattentunnels, knuffelzakken en interactief speelgoed. Ook krijgen zij graag kittenblikvoer, hypoalergenic blikvoer van Royal Canin, kattensnoepjes en kleine antislip placemats.

De cadeautjes kunnen tot en met 22 december dagelijks tussen 13.00 en 16.00 uur gebracht worden.

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 088-8113440 of [email protected]dierenbescherming.nl

Foto: Dierentehuis Amstelveen