Kerstshow met lokale talenten in P60

AMSTELVEEN – Het is tijd voor de laatste editie van Local The Night van dit jaar. Op donderdag 27 december waan je je nog in kerstsferen met de Local XXL XMAS Special. Met vanavond: Close 2 Fire, Clueless, Gas Giant, Jungle Downtown en Triathlon. Daarnaast is er ook een P60 Plugt Uit Stage voor sfeervolle akoestische sets van onder ander KY.

Local XXL is hét jaarlijkse festival van P60 waarbij lokale bands gezien en gehoord willen worden. Local The Night is al jaren de opstap voor beginnende lokale bands naar een groter podium. Om het nog grootser aan te pakken heeft P60 Local XXL in het leven geroepen. In september stond er al een Local XXL op het programma, nu keert het festival terug als afsluiter van het jaar met de Local XXL XMAS Special.

Naast de vijf bands op het hoofdpodium – die allemaal een kerstnummer in hun eigen stijl zullen coveren – is ook vanavond het P60 Plugt Uit Stage weer gevuld met fris, opkomend talent. Zoals je gewend bent vanavond weer sfeervolle akoestische sets tijdens de changeovers. Deze editie onder andere met KY., die onlangs eerste single ‘Lights’ uitbracht.

Donderdag 27 december // zaal open 20:00 // aanvang 20:30 // vvk €5 // zaal €7. Meer informatie: P60