KWF Amstelveen zet veel vrijwilligers in het zonnetje

AMSTELVEEN – Maar liefst 34 vrijwilligers van KWF Amstelveen zijn vorige week in het zonnetje gezet. De leden van de groep zetten zich al 40-, 25- en 12,5 jaar belangeloos in voor het KWF.

De voorzitters van de plaatselijke afdeling Annemieke Luursema heeft iedereen hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet als collectant voor KWF kankerbestrijding. Wethouder Zorg en Welzijn Marijn van Ballegooijen overhandigde samen met Anouk de Leeuw (relatiemanager van KWF kankerbestrijding) een onderscheiding aan de jubilarissen.

In de eerste week van september werd tijdens de collecteweek in Amstelveen ruim 37.000 euro opgehaald. Om het proces van collecteren nog verder te kunnen stroomlijnen is de afdeling Amstelveen nog op zoek naar wijkhoofden en collectanten. Gegadigden kunnen contact opnemen met het plaatselijk bestuur via info@kwf-amstelveen.nl.