Literair hardloopspektakel met Bram Bakker en Hans Koeleman

 Voortbordurend op het succes van het voorjaar 2018 gaan psychiater Bram Bakker en Olympisch atleet Hans Koeleman onverstoord verder met het verkondigen van het hardloopevangelie in de Nederlandse theaters. Iedere keer spelen de heren met een derde artiest erbij, literair, cabaret of muzikaal. De voorstelling ‘Wat beweegt de hardloper’ is te zien op zaterdag 5 januari in Schouwburg Amstelveen.

Gezamenlijk bieden zij de theaterbezoeker een negentig minuten durend literair hardloopspektakel vol woorden, gelardeerd met muziek, beeld en beweging.  Een avond waarin drie aansprekende mensen hun twijfels, angsten, frustratie, dromen en levenslust vorm geven met de benen. Hoe we proberen naar de sterren te reiken en toch niet durven loskomen van de grond.

Een meeslepende, humorvolle en zinnige voorstelling  vol heerlijke oneliners over de gekte en het genot van het grenzen verleggen.  Welkom in de Hardloopkerk!

Zaterdag 5 januari, aanvang 20.30 uur. Meer informatie en reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.