Masha en de Beer, Kleine Mol en De Rovers: theater voor peuters

 Schouwburg Amstelveen opent het nieuwe jaar met twee dagen volop theater voor peuters. Masha en de Beer, De Rovers en Kleine Mol zijn voorstellingen geschikt voor peuters van 2+ of 3 jaar en ouder.

Masha en de Beer (2+) – woensdag 2 januari – 14.00 uur. Masha en de Beer komen met hun eigen familiemusical naar het theater voor een doldwaas avontuur. De fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van Masha en de Beer Live! een beregezellige theaterervaring voor de hele familie. Na afloop Meet & Greet in de foyer.

Kleine Mol (2+) – donderdag 3 januari – 10.00 en 12.00 uur. In Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft komt een Mol boven om even te kijken of de zon al op is. Opeens wordt er op zijn kop gepoept. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren.

De Rovers (3+) – donderdag 3 januari – 12.30 en 15.00 uur. Drie grimmige Rovers wonen in een donkere wereld. Alles om ze heen is zwart, wit of grijs. Kleur is nog maar zeldzaam. De Rovers zetten alles op alles om ieders leven weer wat meer kleur te geven. Geïnspireerd door superheldenfilms en games haalt Meneer Monster alles uit de kast om er een theaterbelevenis van formaat van te maken.

Voor meer informatie en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.