Nieuw cursusaanbod Participe Amstelland

AMSTELVEEN – Participe Amstelland biedt al jaren verschillende cursussen aan voor jong en oud. Voor de gezondheid zijn dat cursussen als Meer bewegen voor ouderen of Yoga. Een nieuwe cursus is Anders afvallen. Onder begeleiding van een gediplomeerde docent zult u zich al snel fitter voelen. U vindt deze cursussen weer in het nieuwe programma van Participe Amstelland dat in januari van start gaat.

In het programma voor 2019 zijn veel vertrouwde cursussen te vinden, maar er is ook nieuw aanbod zoals Werken met een iPad, Franse conversatie en Helder communiceren. Of u nu creatief, sportief of digitaal aan de slag wilt, er is voor ieder wat wils. En voor betaalbare prijzen. Heeft u een Aalsmeer- of Amstelveenpas dan komt u in aanmerking voor 50% korting. En doet u mee aan Meer bewegen voor ouderen, dan kunt u vaak de kosten bij uw verzekering declareren. Informeer hiervoor bij uw ziektekostenverzekeraar.

Meer informatie: Participe Amstelland. U kunt daar ook direct inschrijven. Of bel maandag t/m donderdagochtend voor meer informatie naar 020-5430441 of 442.