Nieuw thuis gezocht: George en Milo

AMSTELVEEN – Hallo lieve kattenvrienden. Wij zijn George en Milo, twee enorm leuke broertjes van bijna 5 jaar jong. Onze eigenaar bleek helaas allergisch voor ons waardoor wij nu in het dierentehuis verblijven.

George is de dapperste van ons twee. Als er bezoek komt, is hij altijd wel de eerste die even gaat kijken wie er is. Ik, Milo, ben rustiger en kijk wat meer de kat uit te boom. Ik doe er meestal wat langer over, maar met liefde, rust en knuffels kom dat wel goed.

Bij ons vorige huisje konden wij heerlijk naar buiten. Daar maakten wij ook graag gebruik van. Buiten spelen, nagels scherpen aan de boom en lekker van de zon genieten. Omdat wij nog wel goed moeten wennen aan een nieuw huisje mogen wij niet voor, tijdens en vlak na oud en nieuw naar buiten. Pas na 5 januari, als alles echt weer stil is buiten, dan willen wij graag naar buiten. Zo hebben wij alle tijd om rustig aan ons nieuwe thuis te wennen. 

Wij zijn op zoek naar een rustig huis waar de bewoners het leuk vinden om twee hele lieve katten in huis te nemen. Biedt u ons dat fijne nieuwe thuis?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 088-8113440 of asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl