Nieuw thuis gezocht: Sammy

AMSTELVEEN – Hallo allemaal, ik ben Sammy, een lieve dame van 4 jaar oud. Ik heb 2,5 jaar samengewoond met een boxer reu, wij waren beste maatjes. Helaas woonde daar ook een poezenbeest in huis en daar kon ik de laatste tijd gewoon echt niet meer mee omgaan! Dus nu ben ik op zoek naar een leuk nieuw thuis.

Aan de lijn loop ik netjes en braaf mee. Ik ben vriendelijk tegen mensen en kinderen vanaf ongeveer zes jaar. Meestal vind ik andere honden ook erg lief. Ook eten ben ik dol op, dat is ook wel een beetje aan mijn figuur te zien. Het zou fijn zijn als mijn nieuwe baasje mij helpt mijn slanke lijn weer terug te krijgen.

Geeft u mij zo rond de feestdagen die fijne warme mand? Mail dan naar [email protected]

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 088-8113440 of [email protected]