Nieuw thuis gezocht: Staff

AMSTELVEEN – Hallo allemaal! Ik ben Staff de stafford. Nadat mijn baasje is overleden ben ik hier in het dierentehuis terecht gekomen.

Ik ben een vrolijke en knappe reu van 5 jaar oud en gek op knuffels. Ik luister best wel goed en ben netjes zindelijk in huis. Ik kan ook eventjes alleen thuis zijn, maar niet te lang. Meerdere keren per dag samen op stap gaan vind ik heerlijk.

Andere honden vind ik wel prima, maar als ik heel eerlijk ben negeer ik de meeste gewoon. Katten en kinderen ken ik niet zo goed, daar wil ik dan ook liever niet mee samenwonen.

Het enige waar mijn nieuwe baasje even rekening mee moet houden is dat ik op speciaal hypo-allergeen voer sta, omdat ik anders kale plekjes en last van mijn oren krijg.

Ik ben op zoek naar een consequente baas die ervaring heeft met mijn ras. Als ik mijn zin niet krijg wil ik soms nog wel eens licht happen, niet hard en gemeen hoor maar ik zoek wel iemand die hier goed mee om kan gaan.

Wie geeft mij zo rond de feestdagen een fijn cadeau door mij een nieuw thuis te geven?

Dierentehuis Amstelveen
Kostverlorenweg 12
1183 TM Amstelveen
Contact: 088-8113440 of [email protected]dierenbescherming.nl