Poëziecafé: Kwetsbaarheid

 Draag voor of kom luisteren naar prachtige gedichten. Het is weer tijd voor een maandelijkse portie verse gedichten. Donderdag 27 december is het thema Kwetsbaarheid.

Hoe mooi kan kwetsbaarheid worden uitgedrukt in woorden? Wat is er kwetsbaarder dan jouw eigen pure gevoel? Hoe krachtig is het bovendien? Een avond om je te laten verrassen. Raak geïnspireerd door de poëzie van misschien wel een wildvreemde. Nieuwsgierigen en liefhebbers komen zo dichter bij elkaar.

Voordragen?
Wil je een gedicht voordragen, meld je dan aan via info@debibliotheekamstelland.nl o.v.v. ‘Poëziecafé 27 dec’. Dat mag een gedicht van jezelf of iemand anders zijn. Alleen komen luisteren kan natuurlijk ook: iedereen is welkom.

Donderdag 27 december 2018, van 19:30 tot 21:00 | Boekhandel Libris Venstra. Kosten: gratis toegang.