Strijkensemble Fuse treedt op bij Venstra

AMSTELVEEN – Het muzikale strijkensemble Fuse – ‘huisband’ van Podium Witteman- komt op 22 december naar boekhandel Venstra.

Een optreden van het jonge zestal bestaat uit hun favoriete muziek, vol passie gebracht; klassiek, jazz, volksmuziek, improvisatie. Fuse weet op geheel eigen wijze de diverse muzikale achtergronden die de groep kenmerkt over te brengen. Haar eigen bewerkingen, aangevuld met composities en arrangementen van o.a. Thomas Beijer, Rob Horsting en Tom Trapp, zorgen voor een eigenwijze smeltkroes, met frisse overtuiging gebracht door de klassieke en jazz muzikanten.  De verbinding zit in de instrumenten en de aanstekelijkheid waarmee deze zeer getalenteerde, jonge musici hun muziek als het ware uitdeelt aan het publiek.

Zaterdag 22 december komt Fuse naar boekhandel Venstra. Zij zullen voor u spelen van 12:00-12:30 uur en van 13:00-13:30 uur.