Tineke Schouten met ‘Highlights’ in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Tineke Schouten werpt een nieuw licht op de hoogtepunten uit haar theatercarrière. De voorstelling ‘Highlights’ is op woensdag 12 december te zien in Schouwburg Amstelveen.

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim 35 jaar maakte ze meer dan 23 theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige liedjes waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde. Na haar persoonlijke show in het afgelopen seizoen, maakt Tineke nu in Highlights, begeleid door een 7-koppig live orkest, een reis door haar theatercarrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes passeren in ‘een nieuw jasje’ de revue. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen.

Woensdag 12 december, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen