Topdrukte verwacht bij de SBS6 Kerstparade

AMSTELVEEN – Door de verwachte drukte bij de SBS6 Kerstparade aankomende zaterdag op het Stadshart raadt de gemeente aan om het liefst niet met de auto te komen.

Er zijn geen extra veiligheidsmaatregelen getroffen, maar door de afgezette wegen kan het verkeer wel tot een probleem leiden. De gemeente raadt de bezoekers aan om te voet, te fiets of met het openbaar vervoer te komen. Mochten bezoekers toch met de auto willen komen dan zijn er een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar bij het KMPG-gebouw aan de Burgemeester Rijnderslaan.

De Kerstparade start om 17:00 en vindt plaats rondom het Stadshart. Tijdens de parade is er onder andere een grote kersttrein, dansende elfjes en treden er verschillende kerstkoren op. Om 18:30 eindigt de twee kilometer lange parade. Ook de winkels doen mee aan de gezelligheid en zullen daarom tot 21:00 open zijn.

Foto: SBS