Trubute to David Bowie in P60

AMSTELVEEN - Nu, drie jaar nadat David Bowie is overleden, komt op speciaal verzoek Prof. Nomad (Bartel Bartels) weer bij elkaar om hem te eren met een sessie. Op zaterdag 5 januari speelt de band die bestaat uit Nederlandse topmuzikanten David Bowie hits in P60.

Dit eerbetoon stond al eerder op de Nederlandse podia en was meerdere malen een hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol. Het prachtige Bowie repertoire, vanaf ‘Space Oddity’ (1967) tot aan zijn swan song ‘Blackstar’ (2016), komt allemaal voorbij en liet menig publiek verbijsterd achter. In de show zitten de hits (‘Rebel Rebel’, ‘Wild is the Wind’, ‘Ziggy’, ‘Heroes’, ‘Jean Genie’, ‘Fame’, ‘Let’s Dance’, ‘Golden Years’, etc.), maar ook zijn ‘minder’ bekende juweeltjes krijgen volop aandacht.

De band bestaat deze avond uit topmuzikanten uit diverse bands (Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten). Bowie wordt vertolkt door de ongelooflijke Edgar Koelemijer, die met zijn style & performance David Bowie als geen ander neerzet.

Line–up: drums – Stephan van der Meijden, bas – Bartel Bartels, toetsen – PP Everts, gitaar – Theo Sieben, gitaar – Reinier Scheffer en zang – Edgar Koelemijer.

Zaterdag 5 januari, aanvang 21.00 uur. Zaal open 20.00 uur.