Twee voorstellingen ‘Bumba en het magische wonderboek’

AMSTELVEEN – ‘Bumba en het magische wonderboek’ wordt op zondag 23 december twee keer opgevoerd in Schouwburg Amstelveen. In deze feestelijke Bumbashow worden de jarige Lies en Lars verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in met Bumba en al zijn vrienden uit het circus. Dat wordt een heel speciaal verjaardagsfeest! Komen jullie ook? Na de show bouwen Lies en Lars een feestje en mogen de kindjes met Bumba op de foto!

Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling ook geschikt voor de allerkleinsten (1+).
Regie: Chris Corens. Spel:Laura Voigtmann, Ilse Vorstenbosch, Lien Fokke en Mario Perton. Overig:Gert Verhulst & Hans Bourlon (muziek), Kobe van Herwegen, Chris Corens, Sven Duym en Gert Verhulst (tekst).

Zondag 23 december, aanvang 14.00 uur en 16.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen

Drukte onderweg
In december kan het in verband met winkelend publiek voor de feestdagen en de Wintervillage op het Stadsplein drukker zijn dan u gewend bent op de afrit van de snelweg en in de parkeergarages. Houdt u hier rekening mee zodat u op tijd bent voor de voorstelling? Na aanvang wordt helaas geen toegang meer verleend.